Ny modell?

Blir spurt om jeg ønsker å leve lenger? Jeg kjenner etter – jo jeg liker å være levende.

Men det er vel mer et spørsmål om å kjøre den gamle modellen enda et år – veteranbil anno 1925 – før man bytter ut med siste modell «Mercedes». En flunkende ny modell «Nåde». Kanskje også med vinger? Det kan jo virke forlokkende. Vi får se.

Ikke desto mindre har jeg time hos tannlegen for å fikse smilet. Jeg skal til fastlegen for vanlig «EU-kontroll» samt sjekke at trykket er OK. Til slutt skal jeg til fot-terapeut for full «understells-behandling».

Og 1. februar flyr jeg – på helt vanlig måte – til Syden med sol og varme for å«trimme motoren» på bare veger.

Så svaret vil vel bli – jeg er åpen for begge deler.

Kjærlig hilsen Oldemor.

 

PS.. Min herlige redaktør ga meg et nytt bilde – en el-bil som lader i solen. Nå vil jeg være akkurat det.

Standard

2 kommentarer om “Ny modell?

  1. Takk for gode ønsker. Fint å vite at noen tenker på en. Særlig når man flyr ut i verden. Jeg ble godkjent for utreise. Håper det blir like lett å komme tilbake.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s